diumenge, 2 de desembre de 2012

CREATIVA 2012


Un any més Creativa ens esperava, aquest any no sé que ha passat però ha estat una bogeria. Ens estem tornant boges? més de tres quarts d'hora de cua entre la cua per comprar l'entrada i la cua per entrar... A l'organització se'ls hi està desbordant, a l'hora de dinar no hi ha n'hi una cadira lliure, ni un banc.. gent de tots els sexes i de totes les edats han d'acabar asseguts al terra per dinar. Una vergonya!!
La resta més o menys com sempre, poques novetats, stands cada cop més petits de totes maneres he fet unes compres que us ensenyaré al proper post, també vaig fer un taller i vaig passar un dia gaudint de la meva companya de viatge Montse i de compartir aficions.

Un año más Creativa nos esperaba, este año no se que ha pasado pero ha sido una locura. ¿Nos estamos volviendo locas? mas de tres quartos de hora de cola entre la cola para comprar la entrada y la cola para entrar... A la organización se les va de las manos, a la hora de comer no hay ni una silla libre, ni un banco... gente de todos los sexos y de todas las edades tienen que acabar sentados en el suelo para comer. ¡Una verguenza!
El resto más o menos como siempre, pocas novedades, stands cada vez más pequeños de todos modos he hecho algunas compras que os enseñaré en el próximo post, también hice un taller i passé un dia disfrutando de mi compañera de viage Montse y de compartir aficiones.
 

5 comentaris:

Unknown ha dit...

hola Pili!!! nosaltres vem anar a creativa el dissabte al migdia i no vem trobar cues ni agobios, quina llàstima no haver coincidit!!! un petonet!!!

Lourdes ha dit...

Jo vaig estar el primer día i vaig fer una cua de 1/2 h. però un cop a dins no hi había gaire gent. Em va semblar que hi había menys participació d'stands, i d'exposicions. Ho vaig trobar mes probre que el any passat. Per dinar el millor es sortir al carret, al costat hi ha un centre comercial amb bars i restaurants que varem poder seure perfectament, després tornes a entrar hi ja està. No vaig comprar gaires cosetes, un paquet de roba i un drap de cuina. Que tingus un abona setmana, petons.

eugenia ha dit...

Jo vaig trobar que faltaven stands, la crisis es va notar i poques novetats en patch, ara en manualitats s'estan posant les piles.

sweetpach ha dit...

Hola,

Nosaltres tambe pensem que estaba molt mal organitzat el que estaban a las taquilles molt lents i pocs stands de patch. però ens ho vam passar be.

Un peto.

Raquel i Neus

Rosa ha dit...

es la costum d'anar a la fira,jo res de res,de compres.el dijous van fer mes de hora i mitja per entrar