dissabte, 21 de novembre del 2009

DIDALS / DEDALES

Em sembla que no us havia parlat mai de la meva col·lecció de didals. Abans col·leccionava imants de nevera però la majoria se m'acaben trencant. Així que l'estiu del 2008 quan vaig anar de vacances enlloc de comprar un imant vaig comprar-me un didal. Gran part dels que veieu el he heretat de la meva mare que al veure la meva aficció em va donar tots els que tenia, molts me'ls ha portat ella dels viatges que fa.

Me parece que nunca os había hablado de mi colección de dedales. Antes coleccionaba imanes para la nevera pero la mayoría se me acaban rompiendo. Así que el verano del 2008 cuando fuí de vacaciones en lugar de comprar-me un imán me compré un dedal. Gran parte de los que veis los he heredado de mi madre que al ver mi afición me dió todos los que tenía, muchos me los ha traído ella de los viajes que hace.


Aquí us ensenyo amb més detall el primer didal de la meva col·lecció ( es el de fusta de l'esquerra) i l'última incorporació un didal amb el big ben de Londres que em va portar la meva cunyada recentment. M'ha fet molta il·lusió perque es el primer que tinc de l'extranger.

Aquí os enseño com mas detalle el primer dedal de mi colección ( es el de madera de la izquierda) y la última incorporación un dedal con el big ben de Londres que me trajo mi cuñada recientemente. Me ha hecho mucha ilusión porque es el primer que tengo del estranjero.

15 comentaris:

Montse ha dit...

Donç aixo es una bona col.leció, felicitats!!

Ha sigut tot un plaer compartir una estoneta amb vosaltres.

Petons

Blanca ha dit...

Yo también colecciono dedales¡Me hace mucha ilusión cada vez que incorporo uno a la colección!!!
Bss

i N s A n E t H i N g S ha dit...

Que preciosos están todos tus dedales!!!
Besos

ara ha dit...

Menudo monton!!!! y que haces cada 5 minutos te pones uno diferente???? te has fijado si con alguna comunidad sale mejor el bordado???? pq supongo que coseran mejor los nuestros que los extranjeros, por mucho que sean mas exoticos jejej.
Bss.

Unknown ha dit...

Ja, ja, ja. El comentari d'ara-calaix de sastre és boníssim. Sí, sí, treballa una estoneta amb cadacun a veure quina zona treballa millor. M'ha fet molta gràcia la teva col·lecció. Jo no sóc gaire de fer col·lleccions perquè ja tendeixo a acumular masses coses sense proposar-m'ho, però això dels didals que no siguin de ceràmica... umh! M'ho rumiaré. El del cervató és preciós. I com els tens guardats? No els tindràs amagats?

Ana Miranda ha dit...

Que macos!!! El año pasado también comenze a coleccionar, antes coleccionaba morteros, aun tengo algunos, pero cada vez ocupaban más, luego buhos, la lata de todo esto es cuando tienes que sacar el polvo. Bueno los dedales se pueden colocar el las dedaleras que van cerraditas, menos mal!!! Un abrazo

Marian ha dit...

quina col.lecció tan maca!

Lupe Z Lluch ha dit...

Que bonicos tots!!!
..pero eixe de la bosseta es el mes guapet tat?...jajaja.
Jo també estic fen la meua colecció i ja entinc mes de 200.
Aixó es un visiiiii....pero quina il.lusió quand ten regalen un de nou eh?
BESITOS

IZAS ha dit...

Hola Pili!
es una colección de dedales muy chula! y las pulsericas me encacntan!
besicos!
Izas:)

Patchwork Soco ha dit...

El primero, ese de madera, es una monada. Y el de la mariquita está bien simpático. Bonita colección. Un beso!

Sonia ha dit...

Que maca la col.lecció, m'agrada molt.

Pili López ha dit...

Bonita colección Pili, ya veras como aumenta antes que te des cuenta.
Besos

Gladys Creativa ha dit...

A qual més bonic...
Tens uns quants ja eh? espero trobi el armariet per lluir-los!

Joana ha dit...

Ja en tens una bona pila!!!!
El divendres a Manuals, ja vas veure que el món és un mocador.
Petons

ANY ha dit...

Me dejo loca tu colección de dedales, yo también colecciono, me encantan,besitos.