divendres, 13 de febrer del 2009

PHA


Mireu quines meravelles m'ha enviat la Glòria del seu PHA (pago hacia adelante). Quan vaig obrir el blog vaig anotar-me al PHA que proposava al seu blog. Jo també ho vaig publicar però no va tenir gaire aceptació i va quedar en un simple intercanvi entre les dos.
M'ha enviat una bandejeta feta per ella amb decoupage, uns bombons, unes espelmetes de marieta que son una cucada, uns collarets per les nenes (sempre están atentes quan arriba un paquet.. a veure si els hi cau algo) i una agulla de pit feta amb feltre que es una potxolada.
Amplieu la foto i així podreu veure les seves creacions en detall. Moltes gràcies Glòria pels regalets i per la teva amistat.

Mirad que maravillas me ha enviado Gloria de su PHA (pago hacia adelante). Cuando creé el blog me anoté al PHA que proponía en su blog. Yo también lo publiqué pero no tuvo aceptación i quedó en un simple intercambio entre las dos.
Me ha enviado una bandejita hecha por ella en decoupage, unos bombones, unas velitas en forma de mariquita que son una cucada, unos collares para mis niñas (siempre estan atentas cuando llega un paquete ... a ver si les cae algo) y un broche hecho de fieltro que es una pocholada.
Ampliad la foto i así prodreis ver sus creaciones con más detalles. Muchas gracias Gloria por los regalitos y por tu amistad.

7 comentaris:

Gladys Creativa ha dit...

Tot és molt maco! enhorabona! sempre fa molta il·lusió rebre regalets d'aquest tipus...
Petons.

Anna ha dit...

Que maco tot!!! Quin munt de regalets eh! Felicitats. Petons

Ana ha dit...

Bonitos regalos, el broche es una monada.
Besinos

ara ha dit...

Muy bonito!!! las mariquitas chulisimas.
Bss.

eugenia ha dit...

Uns detallets maquissims !!!!

ana-ane ha dit...

Muy bonitos tus regalos, será que te lo mereces. Besitos

kareencountry ha dit...

Un saludo especial de amistad. Muy bellos los regalitos. Y los bordados como siempre hermosos.
Besitos