dilluns, 9 de febrer de 2009

LLUNA PLENA / LUNA LLENA

Com aquesta nit hi ha lluna plena és l'hora d'ensenyar-vos la meva recolecta de fils. Trobo que no està gens malament de quantitat. Em sembla que a finals d'any ens sorprendem força dels fils que haurem aconseguit. Bé us deixo per ara d'aquest Sal "pols de fil" fins a la propera lluna plena.

Como esta noche hay luna llena es la hora de enseñaros mi recolecta de hilos. Me parece que no está nada mal de cantidad y a finales de año creo que nos sorprenderá la cantidad de hilos que habremos conseguido. Bien os dejo por ahora de este Sal "polvo de hilo" hasta la próxima luna llena.

8 comentaris:

Blanca R.C. ha dit...

Me he perdido ¿qué eso del SAL de hilos de la luna llena? Estas haciendo una recolecta de hilos desechados para hacer alguna pócima mágica.

Blanca R.C. ha dit...

Pues me parece una gran idea, aunque primero necesitaría un recoge hilos, y si después puedes ayudar a que algún pájaro le haga una mantita de pacwork a sus crías sería genial

Maria ha dit...

ostres quina bona ides.

Però jo prefereixo tirar-ho tot a terra i passar la meva super escombra.

Em fico molt nerviosa amb els fils i sóc molt meticulosa, els tinc que treure de la vista, jajaja

Un petonas

Helen ha dit...

Gracias por el comentario PIli, veo que ya tienes una buena colección de hilos.

Besos

ara ha dit...

Osea que pesais hilos de luna a luna jejej esta bien.
Bss.

MªÀngels ha dit...

Hola Pili,

Què passa? Hi ha ara una epidèmia de Sals de Ben Creek??, i no diguem de la que hi ha de punt de creu!!!!

Petonets.

SOGAMAR ha dit...

Yo empecé a lo tonto y llevo ya bastante.

Anònim ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色