diumenge, 10 d’octubre de 2010

Una mica de patch. Fa uns dies que vaig fer aquest quilt per tapar un moble sabater que tenim i que em canviat d'ubicació. Tenia un charm pack de la col·lecció Whimsy, crec que es deia així. I m'ha anat perfecte perquè els colors s'escauen molt amb el color de la fusta.
Almenys als de casa els hi ha agradat i això es el que compta. Té errades, perquè no sé com m'ho faig que no hi ha mai manera de que em quadrin els quadrets. Amb això del patch s'ha d'anar al mil·límetre i jo no afino tant.

Un poco de patch. Hace unos días hice este quilt para tapar un mueble zapatero que teniamos y que hemos cambiado de ubicación. Tenia un charm pack de la colección Whimsy, creo que se llamaba así. Y me ha ido de perlas, porque los colores quedan muy bien con el color de la madera.
Almenos a los de casa les ha gustado y esto es lo que cuenta. Tiene fallos, porque no sé como me lo hago pero no hay manera de que me cuadren nunca los cuadritos. Con el patch hay que ir al milimetro y yo no apuro tanto.Aquí està col·locat al lloc abans de começar amb omplir-lo de coses per sobre.
Aquí está colocado en su sitio antes de empezar a llenarlo de cosas por encima.

16 comentaris:

mari paz ha dit...

te queda muy bien con la madera esos colores son alegres .Un beso

mariarrosa ha dit...

Lo veo perfecto y precioso.

Anna Orduña ha dit...

ha quedat molt maco, i amb l'efecte mirall sembla que n'hi hagi 2.
ptnts, anna

kareencountry ha dit...

A mí me pasa lo mismo con el Patch, pero yo estoy segura que es la máquina de coser, todavía no sabe que en el patch las costuras debe coincidir, pero bueno, la práctica... Tu colección de dedales ha crecido con hermosas adquisiciones.
Besitos

Neus. La meva Barcelona. ha dit...

Em sembla xulíssim. Jo crec que això del patch és artesanal i si no es del tot perfecte també té el seu encant pq sobretot, està fet amb el cor.

Betty Patch by MalolaGB ha dit...

T'ha quedat precios, m'agrada molt. MOLTES FELICITATS EN EL DIA DEL TEU SANT. Un petonàs.

Maribel "Mergablo" ha dit...

Te quedó muy bonito. Es ideal para este mueble.

Besos ^-^

Trapule ha dit...

No estic gire ficada al mon del patch i mai se m'havia acudit de fer un "tapete" amb patch però trobo que és molt bona idea.

Reyes ♥El telar de mi abuela♥ ha dit...

Qué bonito te ha quedado!!!!
Besitos guapa.

Mavi. ha dit...

Perfecto y muy armonioso.

Aida ha dit...

Esta hermoso!!! me gusta como queda en ese mueble!!
Besos.

Gladys Creativa ha dit...

Hola Pila, t'ha quedat molt maco filla, és perfecte, et felicito! :)

Diseño Web ha dit...

Fantastico, Hermoso!

Noel ha dit...

Pues te ha quedado muy bonito y esa colección me encanta.bs

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Los colores quedan muy bien con el mueble, es muy alegre! Pues yo no veo que los cuadros hayan quedado descuadrados.... Te ha quedado muy bonito!

Ordinopatch ha dit...

Hola, jo no veig això que dius que no et quadren. M'agrada molt. Quants didals que tens! Si que aniré a Creativa, segurament dissabte a la tarda. I tu? Petons