diumenge, 14 de març del 2010

INTERCANVI DIDALS / INTERCAMBIO DEDALES


Fa uns dies que vaig participar en un intercanvi de didals organitzat per Arantxa. La meva companya va ser Beatriz no us perdeu el seu blog en el que ens ensenya la seva "petita" col·lecció de 250 didals. Em va enviar aquests guardadidals tan bonic i aquests 3 didals que us ensenyo amb més detall a sota.

Hace unos días participé en un intercambio de dedales organizado por Arantxa. Mi compañera fué Beatriz, no os perdáis su blog en el que nos enseña su "pequeña" colección de 250 dedales. Me envió este portadedales tan bonito y estos 3 dedales que os muestro con más detalle abajo.


D'esquerra a dreta: un didal de resina imitant el jade amb un gatet empaitant una papallona pintat a mà (el va encomanar per mí a Madrid), el seguent es una passejada per Sant Sebastià amb els monuments més importants i l'últim però no menys important és del Peine de los Vientos del escultor Eduardo Chillida.
Gràcies Bea per aquestes meravelles.

De izquierda a derecha: un dedal de resina imitando el jade con un gatito persiguiendo una mariposa pintado a mano (lo encargó para mí en Madrid), el siguiente es un paseo por Sant Sebastian con sus monumentos más importantes y por último pero no por ello menos importante el Peine de los Vientos del escultor Eduardo Chillida.
Gracias Bea por estas maravillas.

7 comentaris:

Glòria Garcia ha dit...

Hola Pili, no tinc fotos, és un mussol petit i farcit de guata, superfàcil de fer, em sembla, però sóc incapaç de trobar-lo.
Si trobo alguna foto la pujo.

Gràcies i petons.
Glòria

Rosa ha dit...

quin goig ha de fer la teba vitrina
petons

Pili López ha dit...

Ya debes tener unos cuantos, no? Estos ultimos son muy bonitos y el guardadeles me encanta.
Y muchas gracias porque siempre me animas con el patchwork, la verdad es que me encantaría saber hacerlo bien, pero bueno, poco a poco jejeje.
Un abrazo guapetona!

Gladys Creativa ha dit...

Molt macos Pili, ja veurás como la teva col·lecció anirà creixent i molt ràpid pelque vec!!!!
Feliç setmana!

Lily Gallardo ha dit...

Pili, pues si fue todo un lujo pero ella muy cercana y muy humilde. un besito

corapensa ha dit...

Preciosos y el guarda monisimo

la.lluna.d.abril ha dit...

No sabria quin triar, tots tres tenen un encant especial.
Petonets