diumenge, 28 de desembre del 2008

SWAP NADAL 2 / SWAP NAVIDAD 2

Un cop ensenyats els regals que vaig rebre a l'intercanvi de Nadal. Us ensenyo els que jo vaig donar a MªAngels. Era díficil de sorprendre perque com moltes sabeu ella i l'Anna tenen la botiga online Filart. Així que de material en té molt a l'abast.
Vaig intentar sorprendre la amb aquests regals, tots ells anaven dins de la caixa decorada peramb decoupage amb motius nadalencs molt elegants. L'hi vaig fer entrega del paquet a la fira creativa i l'ha guardat amb molta intriga fins al dia de Nadal.

Una vez enseñados los regalos que recibí del intercambio de Navidad. Os enseño los que yo dí a MªAngels. Era díficil sorprender porque como muchas sábeis ella y Anna tienen la tienda online Filart. Así que de materiales tiene muchos a su alcance.
Intenté sorprenderla con estos regalos, todos iban dentro de la caja decorada por mí con decoupage con motivos navideños muy elegantes. Le hice entrega del paquete personalmente en la Feria Creativa y la ha guardado con mucha intriga hasta el día de Navidad.

Aquests son el regalets:
una llibreta forrada per mí, un coixinet per les agulles també fet a , una espelma de nadal, un tub de cintes variades, 2 paquets de boletes per fer collarets o penjolls, una cinta mètrica lila molt cuca, puntilles de color verd i taronja, botons verds i taronja, un llibret DMC de motius nadalencs, turrons d'Agramunt i un llapís nadalenc pel seu fill Pau.

Estos son los regalitos:
una libreta forrada por mí, un acerico hecho a mano, una vela de navidad, un tubo con cintas variadas, 2 paquetes de abalorios, una cinta métrica lila muy cuca, puntillas en color verde y naranja, botones verdes y naranjas, un librito DMC de motivos navideños, turrones de Agramunt y un lápiz navideño para su hijo Pau.


Ara toca esperar fins al proper intercanvi!!!!

Ahora a esperar al próximo intercambio!!!!

7 comentaris:

eugenia ha dit...

Maquissim, maquiessim i original !!!

SOGAMAR ha dit...

Unos regalos chulísimos.

i N s A n E t H i N g S ha dit...

Esa caja te quedo bellísima, y los demás regalos estan buenísimos, seguro que le ha gustado.
Bss

Anna ha dit...

Me gusta mucho todo, todos los regalos són geniales!!!

MARGA'S HAPPY CRAFTS ha dit...

Pili, tot precios, dona gust quan els intercanvis surten tan bé.
El proper ja som una mes.
Petons.

Anna S. ha dit...

Preciós tot!! Si ho arribo a saber, li trec de les mans quan li vàres donar al meu davant!!! ;) Si, el meu pare té una col.lecció fantàstica de galls, ni t'ho imagines.....L'ultima vegada que s'em va acudir contar els que tenía al menjador, en arribar a 400, em vaig cansar... i això només al menjador! Però qué hi farem, forma part de la personalitat i la vida del meu pare.

MªÀngels ha dit...

Hola Pili,

Com ja et vaig comentar, em va agradarñ moltíssim.

Ara a veure quins treballets vaig fent per utilitzar-los.

La llibreta, ja ve amb mi a la meva motxila de labors!!!

Un petonet.