dilluns, 22 de desembre del 2008

SORPRESA DESDE COSTA RICA

Mireu quina sorpresa he tingut aquest matí. El carter em portava una carta desde Costa Rica de mà de la Karen. Una postal de Nadal estil country i un clauer preciós fet per ella, m'encanta!!!
Com no m'ho esperava encara m'ha sorprés més. Des d'aquí agrair-li aquest detall que ha tingut amb mí. La seva amistat ve d'un intercanvi que vam fer de tovallons quan encara cap de les dues tenia bloc, i desde llavors ens em anat seguint a diari. Es la màgia d'internet que uneix gent que mai haguessis somiat trobar en el teu camí.



Mirad que sorpresa me he llevado esta mañana. El cartero me llevaba una carta desde Costa Rica de la mano de Karen. Una postal de Navidad estilo country y un llavero precioso hecho por ella, ¡¡¡¡me encanta!!!!
Como no me lo esperaba la sorpresa ha sido mayor. Desde aquí agradecerle este detalle que ha tenido conmigo. Su amistad viene de un intercambio que hicimos de servilletas cuando todavía ninguna de las dos teniamos blog, y desde entonces nos hemos ido visitando a diario. Es la magia de internet que une gente que nunca hubieras soñado encontrarte en tu camino.

6 comentaris:

ara ha dit...

Que bonito!!!!
Que trabajo tiene el cartero estos dias jejeje
Que lo paseis bien y disfruta de estos dias.
Bss.

Unknown ha dit...

Un aspecte positiu de la globalitat, oi?

MARGA'S HAPPY CRAFTS ha dit...

Com diu l'Angela, no tot es dolent en la globalitat, en aquest mon dels blogs trobes persones meravelloses, a les que ni tan sols coneixes i per les que perds el són quan tenen un problema.
Visca les amigues dels blogs.
BON NADAL.

kareencountry ha dit...

Me alegra mucho que te gustara, la intención era sorpresa. Con mucho cariño

Emi ha dit...

-Que bien, aunque no me extraña ella siempre tiene detalles muy lindos, desde aquí te deseo una maravillosa navidad y que el año que llega este lleno de alegrías y cosas buenas...

Un fuerte abrazo,Emi

la.lluna.d.abril ha dit...

BON NADAL i FELIÇ ANY NOU