divendres, 29 d’abril del 2011

SAMARRETES / CAMISETAS.

Un pingüí que treu el cap en aquestes samarretes tan eixerides, les he fet per a una bona amiga que les volia regalar a les seves nebodes. La Paula que fa anys i la seva germaneta per a que vagin ben guapes i conjuntades.



Un pinguino que asoma la cabeza en esta camiseta tan divertida. Las he hecho para una buena amiga que las quería regalar a sus sobrinas. Paula que cumple años y su hermanita, para que vayan las dos muy guapas y conjuntadas.

divendres, 22 d’abril del 2011

+ DIDALS / + DEDALES


Més didals per la col·lecció, són de l'últim viatge que van fer els meus pares a Matalascañas i voltants. N'hi ha del Rocio, de Matalascañas, y del Algarve a Portugal.

Más dedales para la colección, son del último viaje que han hecho mis padres a Matalascañas y alrededores. Hay del Rocio, de Matalascañas y del Algarve en Portugal.

divendres, 15 d’abril del 2011

CALAIX IMPREMTA 2 /CAJÓN DE IMPRENTA 2

Ja tinc el primer brodat. Per mí es tota una novetat per què mai havia brodat en llí i tampoc havia brodat mai 1x1. Estic molt satisfeta, m'encanta. Mireu que petitet que és. I l'he fet sense lupa!!

Ya tengo el primer bordado. Para mi es toda una novedad porque no havía bordado nunca en lino y tampoco en 1x1. Estoy muy satisfecha, me encanta. Mirad que pequeñito es. ¡Y lo he hecho sin lupa!