dilluns, 26 d’abril del 2010

PARIS


He estat uns dies desapareguda de la blogosfera i el motiu es que em anat a Paris, a gaudir d'uns dies en familia i a veure a tots els personatges Disney. Era un viatge molt esperat i malgrat que no hi hem pogut anar en avió a causa del núvol de cendra del volcà, res no ens va parar i vam decidir anar-hi en cotxe. Tret d'això han estat uns dies fantàstics que mai oblidarem.

He estado unos días desaparecida de la blogofera y el motivo es que hemos ido a Paris, a disfrutar de unos días en familia y a ver a todos los personajes de Disney. Era un viaje muy esperado y a pesar de que no hemos podido ir en avión a causa de la nube de cenizas del volcán, nada nos paró y decidimos irnos en coche. A pesar de esto han sido unos días fantásticos que nunca olvidaremos.

Dels parcs de Disneyland vaig portar-me aquest didal amb el Mickey i la Minnie, els altres dos me'ls vaig comprar a la botiga de la Tour Eiffel.

De los parques de Disneyland me traje este dedal con Mickey y Minnie, los otros dos me los compré en la tienda de la Tour Eiffel.


També vaig aprofitar per fer el meu particular Sant Jordi aprofitant que estavem a França i vaig comprar-me aquestes 3 revistes carregades d'idees.

También aproveché para hacer mi particular Sant Jorge aprovechando que estavamos en Francia y me compré estas 3 revistas cargadas de ideas.

No us penseu que em vaig oblidar del patch, sempre està present!! i aquest es un quilt que lluia en un dels passadissos de l'hotel.

No os penseis que me olvidé del patch, siempre está presente!! este es un quilt que lucía en uno de los pasillos del hotel.


Ben aviat us ensenyaré més didals que he anat rebent i algún treball que tinc entre mans.

Pronto os enseñaré más dedales que he ido recibiendo y algún trabajo que tengo entre manos.

divendres, 2 d’abril del 2010

TORRADES DE SANTA TERESA / TORRIJAS

Es temps de setmana santa i de dolços típics, així que veien pels blogs les torrades que feien em van entrar ganes de fer-ne i ahir a la tarda amb l'ajut de les petites en vam fer. Van quedar boníssimes i es un postre molt fàcil de fer, amb ingredients molt bàsics i estan bones a qualsevol època de l'any.

Es tiempo de semana santa y de dulces típicos, así que viendo en los blogs las torrijas que hacían me entraron ganas de hacer y ayer por la tarde con ayuda de mis peques las hicimos. Nos quedaron bueníssimas, es un postre muy fácil de hacer, con ingredientes muy básicos y estan buenas en cualquier epoca del año.