diumenge, 9 de desembre del 2007

INTERCANVI TOVALLONS

Aquest són els tovallons que l'hi vaig enviar a la Karen, juntament amb un coixinet per les agulles amb el seu nom brodat i una guia i postals de la meva ciutat, ja que a la Karen li agraden molt els castells.

Estas son las servilletas que envié a Karen, junto con un cojín para los alfileres con su nombre bordado y una guía i postales de mi ciudad, ya que a Karen le encantan los castillos.

5 comentaris:

la.lluna.d.abril ha dit...

Per cert, tens un tovalló que fa molt i molt de temps que busco,... els dels elefants en tens algun de repetit, podem fer un intercanvi.
Que et sembla?

Pili ha dit...

Gloria,no en tinc cap més el vaig comprar per unitats per enviar-li a la Karen. No pateixis tornaré a la botiga a veure si encara en tenen i ja et diré alguna cosa. D'acord?

la.lluna.d.abril ha dit...

Ets un cel!!!, em faries un gran favor, però tingues en compte que serà a canvi d'alguna coseta.
Gràcies

Pili ha dit...

Ja tinc els tovallons d'elefants en el meu poder.Envia'm un correu electrònic amb la teva adressa i t'ho envio. Em sembla que tens el meu e-mail de quan lo del intercanvi, no?

karencountry ha dit...

Hola Pili: Me creerías que aunque he tratado de encontrar tu blog, siempre se me bloquea y hasta hoy lo encontré. Esta precioso con cariño.