dijous, 22 de maig del 2014

COIXÍ LAURA / COJIN LAURA

Mireu quin coixí vaig fer per la Laura, li encanta dormir envoltada de coixins per tot arreu. Així que n'hi vaig fer un de personalitzat i exclusiu per a ella.
Vaig utilitzar unes robes d'una col.lecció que no recordo el nom però que és simpàtica sense ser massa infantil. Una robeta d'ocells, una de casetes d'ocells i una bàsica marmolada rosa.

   

Mirad que cojín hice para Laura, le encanta dormir rodeada de cojines por todas partes. Así que le hice uno personalizado y exclusivo para ella.
Utilicé unas telas de una colección que no recuerdo el nombre pero que es simpática sin ser muy infantil. Una tela de pájaros, una de casitas de pájaros y una tela básica marmoleada de color rosa.



El detall del nom aplicat.
El detalle del nombre aplicado.
I la part del darrera amb l'obertura central.
Y la parte de atrás con la abertura central.

dijous, 15 de maig del 2014

ANIVERSARI RAQUEL / CUMPLEAÑOS RAQUEL

Aquesta és la corona perfeccionada que us parlava en el post anterior. La vaig fer després del viatge a Sitges i com que havia comprat tela de pissarra vaig voler experimentar.
El resultat m'encanta són les mateixes robes que la corona que vaig fer per la Sara però per a que no fosin iguals vaig posar la roba de floretes a l'interior i la taronja de topets a fora.
Trobo que queda genial el contrast que fa el detall de la pissarra. I a vosaltres us agrada més aquesta?? o l'anterior?? 




Esta es la corona perfeccionada de la que os hablaba en el post anterior. La hice después de mi viaje a Sitges y como había comprado tela de pizarra quise experimentar.
El resultado me encanta, son las mismas telas que la corona que hice para Sara pero para que no fueran tan iguales puse la tela de florecillas en el interior y la naranja de topitos en el exterior.
Me parece que queda genial el contraste que hace el detalle de la pizarra. ¿Y a vosotras os gusta más esta? ¿o la anterior?

dijous, 8 de maig del 2014

ANIVERSARI SARA/ CUMPLEAÑOS SARA

Aquesta és la segona corona que vaig fer. La primera la vaig fer amb llí i aquesta la vaig voler fer més juvenil i primaveral. Era per la Sara una amigueta de la meva filla que feia 11 anys.
Per la banda de fora vaig fer-la de flors i per la part interior amb una robeta taronja amb topets.
Us agrada?? 
A la propera entrada us ensenyaré una altra corona una mica més perfeccionada.


Esta es la segunda corona que hice. La primera la hice con lino y esta la quería hacer más juvenil y primaveral. Era para Sara una amiguita de mi hija que
cumplía 11 años.
Para la cara exterior usé una tela de flores y para la interior una telita de color naranja con topitos.
En la próxima  entrada os enseñaré otra corona un poco más perfeccionada.

dilluns, 5 de maig del 2014

INTERQUILT 2014

La tercera edició d'interquilt el saló de l'oci creatiu de Girona obrirà les seves portes el proper dia 9. A totes les que ho tingueu aprop aprofiteu per anar-hi i veure les últimes novetats del mercat.




La tercera edición de Interquilt, el salón del ocio creativo de Gerona abrirá sus puertas el próximo  día 9. A todas las que lo tengais cerca os recomiendo que os acerqueis y así podreis ver las últimas novedades del mercado.