dimecres, 26 de març del 2014

SITGES2

Hola noies, ja estic aquí per explicar-vos que l'experiència de Sitges ha estat un éxit un cop més. Les exposicions precioses, em donen una mena d'energia i de ganes de cosir!! Vaig fer fotos però a quasi totes i surt algun cap o altre, així que si voleu veure un reportatge en condicions de les exposicions us recomano que mireu Aquí.
El temps es va comportar, així que vam poder gaudir en bona companyia de les carpes on vaig poder saludar a moltes cares conegudes. No us anomeno per què segur que em deixaria a algú, així que només dir-vos que va estar un plaer poder-vos saludar un altre cop o per primer cop com és el cas de la Marta del TM amb qui vaig tenir l'estranya sensació de coneixer-la de tota la vida sense haver-nos vist mai.
Bé ara us ensenyo les meves compres: el llibre de Rita & Nico 2 de Jan et Jul, un transfer preciós de Nanuk, 2 fat quarters de robetes japoneses de Nunoya, 1 caixa d'agulles imperdibles curvades, un panel, 2 fat quarters variats, un de casetes i un de màquines de cosir que curiosament i sense adonar-me'n és de la mateixa col.lecció que el panel. I per acabar un didal de Sitges. Veig que a la foto no hi surt però també vaig comprar tela de pissarra.
Ara a treballar amb totes les compres!!!!:)




Hola chicas, ya estoy aqui para explicaros que la experiencia de Sitges ha sido un éxito una vez más. Las exposiciones preciosas, me dan una especie de energía y de ganas de coser!! Hice fotos pero en casi todas sale alguna cabeza, así que si quereis ver un reportaje en condiciones de las exposiciones os recomiendo que mireis Aquí.
El tiempo se comportó, así que pudimos disfrutar en buena compañía de las carpas donde pude saludar a muchas caras conocidas. No os voy a nombrar porque seguro que me dejaría a alguien, solo deciros que fue un placer saludaros una vez más o por primera vez como es el caso de Marta del TM con quien tuve la extraña sensación de conocerla de toda la vida sin habernos visto nunca.
Bien ahora os enseño mis compras: el libro de Rita & Nico 2 de Jan et Jul, un transfer precioso de Nanuk, 2 fat quarters de telas japonesas de Nunoya, 1 caja de agujas imperdibles curvadas, un panel, 2 fat quarters variados, uno de casitas y uno de maquinas de coser que curiosamente y sin darme cuenta es de la misma colección que el panel. Y para acabar un dedal de Sitges. Veo que en la foto no sale pero también compré tela de pizarra.
Ahora a trabajar y a utilizar las compras !!  :)


dijous, 20 de març del 2014

SITGES 2014 / SITGES 2014

Fa uns minuts s'ha donat el tret de sortida del festival de patchwork de Sitges. Hi vaig anar fa uns anys i aquest any repetiré, hi aniré el dissabte. Ja us explicaré que tal quan torni.

Hace unos minutos se ha dado el pistoletazo de salida del festival de patchwork de Sitges. Fuí hace unos años y este año repetiré, iré el sábado. Ya os explicaré que tal cuando vuelva.

dimecres, 12 de març del 2014

CONJUNT PRINCESES/ CONJUNTO PRINCESAS

Avui us ensenyo un conjunt de princeses que vaig fer arran d'un encàrrec. La Sara és una nena que al gener va fer 5 anys, és molt coqueta i molt de princeses i haurà de passar una temporadeta anant de metges. Així que la seva tieta va voler que li fes aquest estoig per les ceres i una bosseta a conjunt per a que s'ho emporti allà on vulgui.
La roba és ideal, així que li havia d'agradar per força, no us sembla?


Hoy os enseño un conjunto de princesas que hice para un encargo. Sara es una niña que en enero cumplió 5 añitos, es muy coqueta, le encantan las princesas, y tendrá que passar una temporadita yendo de médicos. Así que su tia quiso que le hiciera este estuche para las ceras y una bolsita a conjunto para que se lo pueda llevar comodamente donde quiera. 
La tela es ideal, así que no podia fallar. Y a vosotras ¿os gusta?




dijous, 6 de març del 2014

BUF DONUT

Abans de res, perdoneu per la foto per no me'n vaig sortir de fer-ne una de millor, amb el buf posat.
Es tracta d'un buf donut que he fet seguint el tutorial de la Marta del TM Tela Marinera. La foto ja us he dit que no li fa justicia. És una roba de cotó verd pistaxo amb siluetes de cèrvols en color marró xocolata, a l'interior una roba d'aquestes suaus que no sé com es diuen també de color verd.
El resultat m'encanta és suau i tan calentet!!
Que us sembla? Us agrada?


Antes de nada, perdonad por la foto pero no conseguí hacer una mejor, con el buf puesto.
Se trata de un buf donut que he hecho siguiendo el tutorial de Marta del TM tela marinera. La foto ya os he dicho que no le hace justicia. Es una tela de algodón verde pistacho con siluetas de ciervos de color marrón chocolate, en el interior una tela de esas suaves que no sé como se llaman también de color verde.
El resultado me encanta, es suave y tan calentito!!
¿Y a vosotras, os gusta?