dimecres, 30 de març del 2011

SARA


La Sara una amigueta de la meva filla petita, celebrava que feia 8 anys. Aprofitant que aviat farà calor li vam regalar una samarreta de màniga curta amb aquesta poma tan eixerida.
Li va agradar molt i ja l'ha estrenat i tot !!

Sara una amiguita de mi hija pequeña, celebraba que cumplía 8 años. Aprovechando que pronto hará calor le regalamos una camiseta de manga corta con esta manzana tan divertida.
Le gustó mucho y ya la ha estrenado!!

dimecres, 16 de març del 2011

PER LA CUINA / PARA LA COCINA

Un projecte que per fí ha vist la llum. Fa un parell d'anys que el vaig començar i es va quedar a falta d'encoixinar el contorn de varies figures i de posar-hi el biu.
Ara ja llueix al damunt de la taula de la meva cuina. Els patrons eren d'un llibre però fa tant temps que ja no recordo de quin.

Un proyecto que por fín ha visto la luz. Hace un par de años que lo empecé y se quedó a falta de acolchar el contorno de varias figuras y de ponerle el biés.
Ahora ya luce encima de la mesa de mi cocina. Los patrones eran de un libro pero hace tanto tiempo que ya no recuerdo de cual.

diumenge, 6 de març del 2011

DIDALS / DEDALES

Us he d'ensenyar didals que en tinc molts per ensenyar-vos aniré penjant les fotos poc a poc per no cansar-vos.
Aquest me'ls va donar la meva sogra que els tenia i tot hi que ella cus no en colecciona. Són variats, d'esquerra a dreta: Lourdes, La Bisbal de l'Empordà, Tenerife i d'un restaurant del Pirineu.

Os tengo que enseñar dedales que tengo muchos por enseñaros, iré colgando las fotos poco a poco para no cansaros.
Estos me los dió mi suegra que los tenia y aunque ella cose no los colecciona. Son variados, de izquierda a derecha: Lourdes, La Bisbal de l'Empordà, Tenerife y de un restaurante del Pirineo.

Aquests me'ls van portar els meus pares del seu viatge a la Manga del Mar Menor, n'hi han de San Pedro del Pinatar, de Mazarrón, de Caravaca de la Cruz, de la catedral de Murcia i de la Manga.

Estos me los trajeron mis padres de su viaje a la Manga del Mar Menor, hay de San Pedro del Pinatar, de Mazarrón, de Caravaca de la Cruz, de la catedral de Murcia y de la Manga.

dimarts, 1 de març del 2011

JA TINC CALAIX / YA TENGO CAJÓN

Ja tinc el meu calaix d'impremta no és original perquè no me l'he volgut jugar a demanar-ne un a ebay França i que després m'arribés corcat o en mal estat.
Aquest és de la Torneria Castells és més petit que els autèntics però per a mí en tinc més que suficient, te 55 caselles !!
Intentaré ensenyar-vos els meus avenços el dia 1 i 15 de cada mes, tot i que no m'apunto a cap sal, ja que aniré al meu ritme sense presses ni terminis.

Ya tengo mi cajón de imprenta. No és original porque no me he querido arriesgar a pedir uno a ebay Franci y que después me llegara con carcoma o en mal estado.
Este es de Tornería Castells, es más pequeño que los auténtico pero para mí tengo más que suficiente, tiene 55 casillas !!
Intentaré enseñaros mis avances el dia 1 y el 15 de cada mes, aunque no me haya apuntado a ningún sal, ya que iré a mi ritmo, sin prisas ni plazos.