dilluns, 13 de desembre del 2010

TOVALLOLA / TOALLA

Un regalet per l'Helena que feia 7 anys. Una tovallola amb el seu nom i amb una cenefa de pomes retro. A mí em va encantar la combinació final de colors i a l'Helena també li va agradar. Així que missió complerta.

Un regalito para Elena que cumplía 7 años. Una toalla con su nombre y con una cenefa de manzanas retro. A mí me encantó la combinación final de colores y a Elena también le gustó. Así que misión cumplida.

dilluns, 6 de desembre del 2010

CALENDARI D'ADVENT / CALENDARIO DE ADVIENTO

Ja està acabat, penjat i en ple rendiment. Cada matí les meves nenes el primer que fan quan s'aixequen es anar a buscar una figureta i col·locar-la al seu lloc. Cada dia li toque a una elles ja es mantenen el torn.
Es el panel que vaig comprar a Creativa al Taller de Pepi, m'encanta el resultat. Aquí us l'ensenyo amb totes les figuretes penjades, així serà com lluirà a partir del dia 24.

Ya está acabado, colgado y en pleno rendimiento. Cada mañana mis niñas lo primero que hacen cuando se levantan es ir a buscar una figurita y colocarla en su lugar. Cada dia le toca a una , ellas ya se mantienen el turno.
Es el panel que compré en Creativa en el Taller de Pepi, me encanta el resultado. Aquí os lo muestro con todas las figuritas colgadas, tal y como lucirá a partir del dia 24.

Aquí hi ha la resta de figuretes a l'espera de ser penjades.
Aquí está el resto de figuritas a la espera de ser colgadas.

dimecres, 1 de desembre del 2010

NANA'S

Una nova botiga a la red !! feu-hi una ullada té cosetes de bebé molt dolces com aquestes sabatetes ideals per un regal. A més ara estan de sorteig. Aquí us deixo l'enllaç.

¡ Una nueva tienda en la red ! Echadle una ojeada tiene cositas de bebé muy dulces como estos patuquitos ideales para un regalo. Admás ahora estan de sorteo. Aquí os dejo el enlace.