diumenge, 28 de novembre del 2010

CREATIVA TALLERS / CREATIVA TALLERES

Aquí estic de nou, que resulta que encara no us havia ensenyat els treballs que vaig fer als tallers de Creativa.
Aquí estoy de nuevo, que resulta que todavía no os había enseñado los trabajos que hice en los talleres de Creativa.

De bon dematí a l'arribar després de donar un tomb i localitzar el stand corresponent em vaig posar a fer amb l'Eva Gustems un neceser, que vaig acabar allí mateix només a falta de unes puntadetes als laterals.
De buena mañana al llegar después de dar una vuelta y localizar el stand correspondiente me puse a hacer con Eva Gustems un neceser, que acabé allí mismo a falta tan solo de unas puntaditas en los laterales.
Com sempre va ser un plaer treballar amb ella sempre tant atenta tot i que no parava d'atendre i saludar a la gent que s'atansava.
A més sempre tant detallista ens va obsequiar amb un mini-kit per fer-nos aquest caramel tan bufó.
Como siempre fué un placer trabajar con ella siempre tan atenta a pesar de que no paraba de atender y saludar a la gente que se acercaba.
Además siempre tan detallista nos obsequió con un mini-lit para hacernos este caramelo tan bonito.

Per la tarda després de dinar vaig anar cap al stand de Immapatchwork a fer el taller del moneder amb Teresa Sako. Amb quatre indicacions vam fer aquest moneder que tot i ser el primer no està gens malament.
En aquest cas volia fer una critica constructiva, per a que prenguin nota per a properes edicions i es tracta de que em sembla penós que gent que s'acaba d'apuntar al taller i que no va equipada amb el material ( no es el meu cas, jo portava tot el necessari de casa) hagi d'anar demanant a les companyes una agulla per a poder cosir. Després d'haver pagat 15 € pel taller + el kit corresponent i tenint l'stand a tocar no tinguin agulles, tisores o el que calgui per deixar als alumnes. Aquí queda....
Por la tarde después de comer fuí al stand de Immapatchwork para hacer el taller del monedero con Teresa Sako. Con cuatro indicaciones hicimos este monedero que a pesar de ser el primero no está nada mal.
En este caso quería hacer una crítica constructiva, para que tomen nota para próximas ediciones y se trata de que me parece penoso qeu gente que acaba de apuntarse a un taller y que no va equipada con el material ( no es mi caso, yo llevaba todo lo necesario de mi casa) tenga que pedir a las compañera una aguja para poder coser. Después de haber pagado 15€ por el taller + el kit correspondiente y teniendo un stand al lado, no tengan agujas, tijeras o lo que haga falta para dejar a las alumnas. Ahí queda...

dijous, 11 de novembre del 2010

JO TAMBE VAIG ANAR A CREATIVA/ YO TAMBIEN FUI A CREATIVA

Jo també vaig estar a creativa, com podeu veure vaig ser una de les 1.000 primeres en entrar, fins i tot diria que estava entre les 500 primeres... ja,ja es que som matineres quan interessa.
Yo tambíen estuve en creativa, como podeis ver fuí una de las 1.000 primeras en entrar, hasta diria que fuí unas de las 500 primeras... ja,ja es que somos muy madrugadoras cuando nos interesa.
Fotos en vaig fer quatre o cinc, per mandra de treure la càmara de la motxilla. Però aquí teniu una d'elles. Es l'stand del Rincón de Trelly amb la meitat de la plantilla: Belén, Sílvia i Trelly la mare de la Trelly i el Nacho els havia donat un estoneta de festa.
Tenia un stand molt maco on els quilts lluien moltíssim. Vam agafar un moment tranquil i les vam poder saludar.
Fotos hice cuatro o cinco, por pereza de sacar la cámara de la mochila. Pero aquí teneis una de ellas. Es el stand del Rincón de Trelly con la mitad de la plantilla:Belén, Sílvia y Trelly la madre de Trelly y Nacho se fueron a dar una vuelta.
Tenia un stand precioso donde los quilts lucían muchísimo. Cogimos un momento tranquilo y las pudimos saludar.

Aquestes son les meves compres:
Un panel de Nadal (Mi casita de patch), un kit de polsera (Eva Gustems), unes tisores (Joelle-Tissus), papers de decoupage i tovallons (patchcat), paper scrap (no recordo el nom).
Estas son mis compras:
Un panel de Navidad (Mi casita de patch), un kit de pulsera (Eva Gustems), unas tijeras (Joelle-Tissus), papeles de decoupage i servilletas (patchcat), papel scrap (no recuerdo el nombre).
Dos armariets per didals (torneria germans Castells)
Dos armarios para mis dedales (torneria hermanos Castells)
Botons de fusta (Mi casita de patch)
Botones de madera ( Mi casita de patch)


En una altra entrada us ensenyaré els tallers que vaig fer.
En otra entrada os enseño los talleres que realicé.

dimarts, 2 de novembre del 2010

TOTS ELS BOTONS / TODOS LOS BOTONES

La setmana passada tot dinant veig veure al programa AruCitys una entrevista a Beth on parlava del seu nou disc. Ensenyaven imatges del video clip "tots els botons" i parlaven amb ella de la seva afició pel ganxet i la mitja.
Per la tarda vaig buscar al youtube la cançó en qüestió i em va enamorar. Tant em va agradar que ara ja tinc el CD sencer.
Volia compartir-la a vosaltres però no sé penjar el vídeo així que us deixo l'enllaç on veure el video clip subtitulat en castellà pels que no entenguin el català. Tot i que he de dir-vos que en català sona genial.

La semana pasada mientras comía ví en el programa Arucitys una entrevista a Beth en la que hablava de su nuevo disco. Enseñaban imágenes del video clip "todos los botones" y hablaban con ella de su afición por el ganchillo y la media.
Por la tarde busqué en youtube la canción en cuestión y me enamoró. Tanto me gustó que ya tengo el CD entero.
Quería compartirla con vosotras pero no sé colgar el vídeo así que os dejo el enlace donde ver el video clip subtitulado en español para los que no comprendan el catalán. Aunque he de deciros que en catalán suena genial.