dijous, 14 de gener del 2010

UN ALTRE... / OTRO ...

Un altre didal !! aquest m'ha arribat d'Ordino del país veí, de mans de Cristina. Hem fet un petit intercanvi ja que ella també està començant a col·leccionar didals.

Otro dedal !! este me ha llegado desde Ordino en el pais vecino, de manos de Cristina. Hemos hecho un pequeño intercambio ya que ella también está empezando a coleccionar dedales.

dilluns, 11 de gener del 2010

AMPLIANT LA COL·LECCIO / AMPLIANDO LA COLECCION

La col·lecció va en augment, ja han sigut varies les blogueres que s´han posat en contacte amb mí per fer-me arribar didals. Ja us els aniré ensenyant a mida que arribin.
La colección va en aumento, ya han sido varias las blogueras que se han puesto en contacto conmigo para hacerme llegar dedales. Ya os los iré enseñando a medida que me lleguen.

Aquests me´ls va portar els meus pares de les seves vacances nadalenques per Benidorm. Un mussol metal·lic un amb el castell de Guadalest i un didal preciós amb una fada.
Estos me los han traído mis padres de sus vacaciones navideñas por Benidorn. Un buho metálico, uno con el castillo de Guadalest y un dedal precioso con una hada.

Aquí podeu veure la fada amb detall, pel moment acaba de desbancar als meus favorits i passa a ser la "joia de la corona". No es que m´agradin especialment les fades, però no em direu que no és preciosa?.
M´encanten els didals que surten de la normalitat per la seva forma o disseny.
Aqui podeis ver el hada con detalle, por el momento acaba de desbancar a mis favoritos y pasa a ser la "joya de la corona". No es que me gusten especialmente las hadas, pero no me direis que no es preciosa?
Me encantan los dedales que salen de la normalidad tanto por su forma como por su diseño.

dissabte, 9 de gener del 2010

REGALS FETS A MA / REGALOS HECHOS A MANO

Aquest Nadal apart dels regals del pare Noel i dels Reis, he volgut que els de casa tinguessin un regal fet per mí.
Estas Navidades a parte de los regalos de papá Noel y de los Reyes Magos, he querido que los de casa tuvieran un regalo hecho por mí.

Així que per la Marta vaig animar-li aquesta samarreta amb unes pometes retros.
Así que para Marta le animé esta camiseta con unas manzanitas retros.

Pel meu home un buida-butxaques molt pràctic i fàcil de fer. Podeu trobar-ne el tutorial AQUI.
Para mi marido un vacia-bolsillos muy práctico y fácil de hacer. Podeis encontrar el tutorial AQUI.

Per la Laura un Sr. Patata de feltre amb diverses cares. La idea la vaig treure d'AQUI.
Para Laura un Sr. Patata de fieltro con diversas caras. La idea la encontré AQUI.


A la part del darrera hi ha una butxaca per guardar-hi tots els accesoris.
En la parte de atrás va un bolsillo para guardar todos los accesorios.

Us agraden?
¿Os gustan?

dilluns, 4 de gener del 2010

RECORTABLES / RETALLABLES

La meva filla petita va tot el dia tisores en mà a veure que pot retallar. Així que aquests dies de festa em estat fent retallables que em trobat a la red.

Mi hija pequeña va todo el día tijeras en mano a ver que puede recortar. Así que estos días de fiesta hicimos recortables que encontramos en la red.

Voleu un batut de maduixa ?
¿Quereis un batido de fresa?


O una mica de sushi ?
¿ o un poquito de sushi ?


El batut el tenia guardat fa temps i no sé d'on el vaig treure, el sushi el trobareu aquí.
El batido lo tenía guardado hace tiempo y no sé de donde lo saquí, el sushi lo encontrareis aquí.

divendres, 1 de gener del 2010

BRINDIS

Acomiadava l'any amb un post trist. Així que avui primer dia del 2010 vull començar l'any amb energia positiva fent un brindis per a que com diu l'Anna el 2010 sigui el millor any de les nostres vides.
De passada aprofito per ensenyar-vos aquests posavasos per les copes per a que cadascu sàpiga quina és la seva. Els vaig fer fa 2 anys.

Despedía el año con un post triste. Así que hoy el primer día del 2010 quiero empezar el año con energía positiva haciendo un brindis para que como dice Anna: el 2010 sea el mejor año de nuestras vidas.
De paso aprovecho para enseñaros estos posavasos para las copas para que cadauno sepa cual es la suya. Los hice hace 2 años.