diumenge, 25 d’octubre del 2009

UNA ALTRA.... / OTRA ....

Una altra .....samarreta!!! que extrany, no? Aquest cop per l'Alba. El color de la samarreta ha quedat molt fosc a la foto però en realitat no ho era tant, era en un tó lilós que tant es portarà aquest hivern. Us agrada?

Otra ..... camiseta!! que raro, ¿no? Esta vez era para Alba. El color de la camiseta ha quedado muy oscuro en la foto pero en realidad no lo era tanto, era un tono liláceo que tanto se llevará este invierno. ¿ Os gusta?

divendres, 16 d’octubre del 2009

FILS.... / HILOS....

La meva casa està sent envaida per fils i robes. Cada cop vaig guanyant terreny... Aquesta ha estat l'última conquesta. Un gerro de vidre on abans hi havia una planta amb gelatina de colors, la planta va créixer massa, la vaig trasplantar i va quedar lliure aquest gerro tan gran i bonic.
Així que fa uns dies que està ple de fils decorant un racó de casa.
A les vostres cases també noteu aquest fenomen?

Mi casa está siendo invadida por hilos y telas. Cada vez voy ganando terreno.... Esta ha sido la última conquista. Un jarrón de cristal donde antes había una planta con gelatina de colores, la planta creció demasiado, la trasplanté y quedó libre este jarrón tan grande y bonito.
Así que desde hace unos días está lleno de hilos decorando un rincón de mi casa.
¿En vuestras casas también notáis este fenómeno?

diumenge, 11 d’octubre del 2009

TOVALLOLA / TOALLA

Un altre regalet aquest cop per l'Andrea que feia 9 anys. Ultimament sembla que no faci res més que fer regals d'aniversaris.... tot va per temporades.
Es tracta d'una tovallola on vaig brodar-li el nom i on vaig cosir-li aquesta tira de roba que tant m'agrada.

Otro regalito esta vez para Andrea que cumplía 9 años. Ultimamente parece que no haga nada mas que hacer regalos de cumpleaños... todo va por temporadas.
Se trata de una toalla a la que le bordé el nombre y a la que le cosí esta tira de tela que tanto me gusta.

Aquí us ensenyo un detall de la tovallola, la meva etiqueta personalitzada!!! trobo que li dóna un toc més professional.

Aquí os muestro un detalle de la toalla, ¡ mi etiqueta personalizada ! creo que le dá un toque más profesional.

dilluns, 5 d’octubre del 2009

LLUNA /LUNA


Ja ha passat un altre mes, que ràpid passen!! així que aquí teniu un altre cop el potet dels fils. Sembla un pastís farcit de diferents pisos de cremes, cada temporadeta o cada labor uns tons diferents.
Fins a la propera lluna plena.

Ya ha pasado otro mes, ¡ que rápido pasan! así que aquí tenéis otra vez el tarro de los hilos. Parece una tarta rellena de diferentes pisos de crema, cada temporada o cada labor unos tonos distintos.
Hasta la próxima luna llena.

divendres, 2 d’octubre del 2009

SAMARRETA CRISTINA / CAMISETA CRISTINA


Aquesta és la samarreta que vaig fer per regalar-li a la Cristina, una amigueta de la meva filla que feia 9 anys la setmana passada. Un gat una mica diferent que fa que quedi una samarreta ben simpàtica. No us sembla?

Esta es la camiseta que hice para regalar a Cristina, una amiguita de mi hija que cumplía 9 años la semana pasada. Un gato un poco diferente que hace que quede una camiseta bien simpática. ¿no os lo parece?