dijous, 30 de juliol del 2009

1ª KDADA

Sóc l'última en fer la crònica de la kdada, he tingut algunes peticions de reportatges fotogràfics però aquest cop no n'hi haurà.
Dimarts vam fer la primera kedada lleidatana oficial i us aseguro que no serà l'última. La propera serà a mitjans de setembre.
Ens vam trobar la Montse, la Rosa, la Gladis, la Maria i jo. Vam xerrar com mai, vam posar cares a algunes que eren tot un misteri, ens va passar el temps volant, així que ja estem totes esperant la propera.
Gràcies a totes per aquesta tarda tan especial.

Soy la última en hacer la crónica de la kdada, he tenido algunas peticiones de reportaje fotográfico pero esta vez no habrá.
El martes hicimos la primera kedada leridana oficial y os aseguro que no será la última. La próxima será a mediados de setiembre.
Nos encontramos Montse, Rosa, Gladis, Maria y yo. Charlamos como nunca, pusimos caras a algunas que eran todo un misterio, se nos pasó el tiempo volando, así que ya estamos todas esperando la próxima.
Gracias a todas por esta tarde tan especial.

divendres, 24 de juliol del 2009

GOS TILDA / PERRITO TILDA

Aquest és el gosset Tilda que vaig fer per la Marta, li encanten el gossos. Així que com tenia pendent aquest sal vaig matar dos ocells d'un tret. Ella contenta i jo també perque així he acabat un altre sal encara que sigui fora de temps.
Gràcies a Perla per l'organització d'aquest sal.

Este es el perrito Tilda que hice para Marta, le encantan los perros. Así que como tenía pendiente este sal maté 2 pájaros de un tiro. Ella contenta y yo también porque así he acabado otro sal aunque sea fuera de tiempo.
Gracias a Perla por la organización de este sal.


dimarts, 21 de juliol del 2009

KDADA LLEIDATANA


KDADA LLEIDATANA
DIMARTS 28 DE JULIOL 2009 17:30 h.
CAFE MELBOURNE
(plaça Mossen Cinto Verdaguer, 2)

Animeu-vos us esperem a totes!!!!!



PREMI / PREMIO


Laura de Art to Pach m'ha otorgat aquest premi-mimo que he de passar a 15 blogueres. Us ho passo a totes les que em visiteu.
Gràcies Laura per haber pensat en mí.

Laura de Art to Pach me ha otorgado este premio-mimo que tengo que pasar a 15 blogueras. Os lo concedo a todas las que me visitais.
Gracias Laura por haber pensado en mi.

divendres, 17 de juliol del 2009

PASTIS / PASTEL

Avui em estat de festa, per l'aniversari de la meva petita que avui fa 6 anys. Li he fet aquest pastís de xuxes amb una kitty al cap damunt. Es el primer pastís que faig d'aquest tipus i segur que no serà l'última. A la festa ha tingut molt d'èxit i a la meva filla li ha encantat.
Així que missió complerta!!

Hoy hemos estado de celebración, por el aniversario de mi pequeña que hoy cumple 6 años. Le he hecho esta tarta de chuches con una kitty en lo alto. Es la primera tarta que hago de este tipo y seguro que no será la última. En la fiesta ha tenido mucho éxito y a mi hija le ha encantado.
Así que misión cumplida!!

dimecres, 15 de juliol del 2009

CAIXA TERESA / CAJA TERESA

Ja he tornat de les vacances i tinc un munt de coses endarrerides per ensenyar-vos. Així que avui començaré per aquesta capsa de galetes que vaig enviar-li a Teresa Sako. Com veureu és una conilleta de pasqua. Fa temps vam coincidir en un intercanvi i vaig fer-li una caixeta amb un conillet de pasqua i topets. Recentment en un fira la va perdre, així que vaig fer-li aquesta sorpresa que li ha encantat. Ho podeu veure també al post que ha fet al seu blog.
Per cert es la primera caixa de galetes que decoro i segur que no serà l'última.

Ya he vuelto de las vacaciones y tengo un montón de cosas atrasadas para enseñaros. Así que hoy empezaré por esta caja de galletas que envié a Teresa Sako. Como vereis es una conejita de pascua. Hace tiempo coincidimos en un intercambio y le hize una cajita con un conejito de pascua y topitos. Hace poco la perdió en una feria, así que para subsanar la perdida la sorprendí con esta cajita que le ha encantado. Podeis ver también el post que ha escrito en su blog.
Por cierto es la primera caja de galletas que decoro y seguro que no será la última.

divendres, 3 de juliol del 2009

PIRINEU

Me'n vaig uns dies al Pirineu Lleidatà a desconectar, a refrescar-me una mica amb l'aire de la montanya i a disfrutar de la natura. Quan torni ja us contaré i us ensenyaré labors que tinc pendents de publicar. Fins aviat.

Me voy unos días al Pirineo Leridano a desconectar, a refrescarme un poco con el aire de la montaña y a disfrutar de la naturaleza. Cuando vuelva ya os contaré y os enseñaré labores que tengo pendientes de publicar. Hasta pronto.