diumenge, 31 de maig del 2009

MAIG / MAYO


Dins del termini (ni que sigui per unes hores) us presento el mes de maig. Està fet amb fils DMC que recomana el gràfic. Ara es veuen les flors una mica estranyes però els botons els deixo pel final.

Dentro del plazo (aunque sea por unas horas) os presento el mes de mayo. Está hecho con los hilos DMC que recomienda el gráfico. Ara se ven las flores un poco raras, pero los botones los dejo todos para el final.

diumenge, 24 de maig del 2009

ARBRES / ARBOLES


Ja he començat a plantar arbres.... es super petit i molt entretingut. M'agrada aquesta tècnica. Aquest era el primer objectiu del sal de les casetes que organitza l'Anna (al lateral teniu l'enllaç que us portarà al seu blog).
Després de fer de jardinera m'hauré de posar a construir...

Ya he empezado a plantar árboles.... es super pequeño y muy entretenido. Me gusta esta técnica. Este era el primer objetivo del sal de las casitas que organiza Anna (en el lateral teneis el enlace que os llevará a su blog).
Despues de hacer de jardinera ahora me tocará construir...

divendres, 22 de maig del 2009

ABRIL


Aquí està abril acabat, vaig lenta però segura. Ja no us diré més que porto retard perque el porto amb tots els sals!!!, així que simplement us aniré ensenyant els nous avanços a mida que vagi acabant.


Aqui está abril acabado, voy lenta pero segura. Ya no os diré más que llevo retraso porque lo llevo en todos los sals!!!, así que simplemente os iré enseñando mis nuevos avances a medida que vaya acabando.

dimecres, 13 de maig del 2009

A LA LLUNA DE VALENCIA / EN LA LUNA DE VALENCIA


Així estic ..... a la lluna de Valencia i se m'havia passat per alt d'ensenyar-vos el pols de fils. Així que aquí el teniu encara que amb uns dies de retard.

Estoy ... en la luna de Valencia y se me había olvidado enseñaros el polvo de hilo. Así que aquí lo teneis aunque con unos días de retraso.

dijous, 7 de maig del 2009

MARÇ / MARZO

Ja sé que estem al maig, però aquest és el retard que porto. Aquest dies he estat fent el més de març per avançar una mica amb aquest Sal de Bent Creek.
Hi ha una errada no me'n vaig adornar fins l'últim moment. Resulta que he fet el quadrat un punt més a la dreta i al damunt ja he fet les fulles i tot. Així que de moment així es queda ja veurem com arreglo els altres mesos.

Ya se que estamos en mayo, pero este es el retraso que llevo. Estos días he estado haciendo el mes de marzo para adelantar un poco este sal de Bent Creek.
Hay un error no me dí cuenta hasta el último momento. Resulta que he hecho el cuadrado un punto más hacía la derecha y encima ya tengo hechas las hojas. Así que de momento se quedará así ya veré como arreglo los otros meses.

diumenge, 3 de maig del 2009

YOUR BLOG IS FABULOUS !!

Aquest mimo me'l passa la Isa. Gràcies per pensar en mí.
Ara consisteix en dir 8 desitjos i pasar-lo a 8 persones. Jo us el deixo a la vostra disposició i que l'agafi qui vulgui.
Fa poc vaig rebre un premi en el que també havia de dir desitjos, així que aquest seràn exclusivament de la costura.
1. tenir tots el Sals al día.
2. desempellegar-me dels Ufos.
3. acabar de llegir "el club de los viernes"
4. aprendre punt.
5. aprendre needle punch.
6. saber acolxar a màquina.
7. tenir una bernina d'aquestes que ho fan tot.
8. que em facin encàrrecs.

Podria continuar.... i és que aquest tema m'inspira !!!


Este mimo me lo pasa Isa. Gracias por pensar en mí.
Ahora consiste en decir 8 deseos y pasar-lo a 8 personas. Yo os lo dejo a vuestra disposición y que lo coja quien quiera.
Hace poco recibí un premio en el que también tenía que decir deseos, así que hoy seran exclusivamente dedicados a la costura.

1. tener todos los Sals al día.
2. deshacerme de los Ufos.
3. acabar de leerme "el club de los viernes"
4. aprender a hacer punto.
5. aprender needle punch.
6. saber acolchas a máquina.
7. tener una bernina de esas que lo hacen todo.
8. que me hagan encargos.

Podría continuar .... y es que este tema me inspira !!!