diumenge, 26 d’abril del 2009

BOSSA ECOLOGICA / BOLSA ECOLOGICA

Ahir a la tarda em vaig distreure fent aquesta bossa ecològica. La idea la vaig agafar del blog de Corapensa i un cop vaig veure aquest hule no vaig dubtar gens. M'encanta amb aquesta herba fresca que fins i tot té les gotetes de la rosada. Ara ja tinc la meva bossa exclusiva!! el que no m'acava de convencer és el biu que potser hagués tingut que ser d'un altre color. Que us sembla?

Ayer por la tarde me estuve distrayendo haciendo esta bolsa ecológica. La idea la cogí del blog de Corapensa y una vez que ví este hule no dudé nada. Me encanta esta hierba fresca que incluso tiene las gotitas del alba. Ahora ya tengo mi bolsa exclusiva!! lo que no me acaba de convencer es el biés que quizás hubiera quedado mejor de otro color. ¿Que os parece?

Editat : davant dels comentaris de com està feta. Us dic que el frontal i la trasera son de 30 x40, els costats de40 x 10 i el cul de la bossa de 30 x 10. Es tallen les peces, es cusen i per pulir s'afegeix el biu. Si teniu algun dubte ja sabeu on sóc.

Editado: ante los comentarios de como está hecha?. Os diré que el frontal y la trasera son de 30 x 40, los laterales de 40 x 10 y la base de la bolsa 30 x 10. Se cortan las piezas, se cosen y para pulir se añade el biés. Si teneis alguna duda ya sabeis donde estoy.

dijous, 23 d’abril del 2009

SANT JORDI

Que passeu tots i totes un bon dia de Sant Jordi !!!!

Que passeis todos y todas un buen día de San Jordi !!!

dimecres, 22 d’abril del 2009

PITETS / BABEROS

Fa uns dies vaig fer aquests pitets de punt de creu per encàrrec, d'una mare que espera la seva segona filla i ja no es troba amb forces per cosir gaire. Així que els hi vaig fer jo. Els models també els vaig escollir jo, i trobo que van quedar molt finets.

Hace unos días que hice estos baberos a punto de cruz por encargo, de una madre que espera a su segunda hija y ya no se encuentra con fuerzas para muchos cosimientos. Así que se los hice yo. Los modelos también los elegí yo, y creo que quedaron muy finos.

dilluns, 20 d’abril del 2009

QUINA BOGERIA !!!! / ¡¡¡¡¡QUE LOCURA!!!!!!!

Quina bogeria!!!! amb l'arribada de la primavera que diuen que la sang altera, arriben aquests nous Sals. N'hi ha molts més que he anat descartant però en dos dies m'he apuntat a tots aquests. Segur que em faltaran hores però tot s'intentarà.

¡Que locura!!! con la llegada de la primavera que dicen que la sangre altera, llegan estos sals nuevos. Hay muchos más en la red que he ido descartando pero en dos días me he apuntado a todos estos. Seguro que me faltaran horas pero se intentará.

El primer és el de les casetes de paper-piercing que organitza la meva amiga Anna i per tant no m'hi podia negar.

El primero es de casitas de paper-piercing organizado por mi amiga Anna por lo cual no me podía negar.
Aquest és de redwork (encara no n'he fet mai) i l'organitza el foro de punto de cruz. Consta de 3 patrons diferents i es durà a terme els mesos de juny, juliol i agost. Amb un objectiu mensual.

Este es de redwork (todavía no he probado esta técnica) , lo organiza el foro de punto de cruz. Consta de 3 patrones diferentes y se llevará a cabo los meses de junio, julio y agosto. Con un objetivo mensual.



Un disseny de punt de creu que trobo preciós i al que després de trobar-me'l per diversos blocs tampoc hi he pogut renunciar.Organizado por Belinda.

Un diseño de punto de cruz precioso, al cual despues de encontrarlo por diversos blogs tampoco he podido renunciar.Organizado por Belinda.




Si us animeu i em voleu acompanyar en aquesta bogeria trobareu els enllaços en aquest post i sino ja us aniré ensenyant els meus avanços.

Si os animais y me quereis acompañar en esta locura encontrareis los enlaces en este post y sino ya os iré enseñando mis avances.

divendres, 17 d’abril del 2009

BEN 10

Una altra samarreta que s'acosta la calor !!! en aquest cas era per un nen que feia 6 anys. Per nens em costa més decidir el motiu, però amb ell ho tenia fàcil. Es un fan de Ben 10 un personatge de dibuixos animats que no conec gaire però que porta bojos als nens d'aquesta edat.

Otra camiseta que se acerca el veranito !!! en este caso era para un niño que cumplía 6 años. Para niños me cuesta más escoger el motivo, pero con él lo tenia fácil. Es un fan de Ben 10 un personaje de dibujos animados que no conozco mucho pero que lleva de cabeza a los niños de edad.

dijous, 16 d’abril del 2009

PREMI / PREMIO

Us ensenyo un premi que m'ha otorgat Decorami Mis Labores. Gràcies per haver pensat en mí.

Os enseño un premio que me ha otorgado Decorami Mis Labores. Gracias por haber pensado en mi.

dimecres, 15 d’abril del 2009

LILA

Hola noies, sabeu que ronda per internet una cadena de blocs liles. Doncs com no he trobat voluntàries per continuar la cadena ha passat a ser un intercanvi.
Es tracta d'intercanviar 2 blocs de robes diferents en tons liles de 15 x 15. Qui estigui interesada, que m'enviï un email amb les seves dades a pili0911@msn.com.
Si teniu algún dubte contacte amb mí.
A la foto hi ha la primera remesa que està en camí, no us fixeu en els estampats de les robes perque els propers seran diferents.

Hola chicas, sabeis que hay por internet una cadena de bloques lilas. Pues como no he encontrado voluntarias para continuar la cadena ha pasado a ser un intercambio.
Se trata de intercambiar 2 bloques de telas diferentes en tonos lilas de 15 x 15. Quien esté interesada que me envie un email con sus datos a pili0911@msn.com.
Si teneis alguna duda contactar conmigo.
En la foto vereis la primera remesa que está en camino, no os fijeis en los estampados de las telas porque las próximas seran diferentes.

dimarts, 14 d’abril del 2009

NOUS BLOCS REBUTS / NUEVOS BLOQUES RECIBIDOS

Un bloc molt florit de l'Anna de Terrassa.

Un bloque muy floreado de Anna de Terrassa.

I un altre amb una nina preciosa de Mariàngels desde Girona.

Y otro con una muñeca preciosa de Mariàngels desde Girona.

Ja sabeu que vaig fer blocs 15x15 segons la proposta de la Núria Madurell, però jo ja els vaig entregar tots en mà a Sitges. Me'n faltava rebre uns quants perque no tothom els havia pogut tenir enllestits però poc a poc vant arribant. Em fa molta il·lusió guardar aquests bocinets de roba carregats de records de les persones a qui pertanyen a qui he pogut conèixer o saludar personalment.


Ya sabeis que hice bloques 15x15 siguiendo la propuesta de Núria Madurell, pero ya los entregué todos en mano en Sitges. Me faltaba recibir unos cuantos porque no todas los habían podido tener acabados pero poco a poco van llegando. Me hace mucha ilusión guardar estos pedacitos de tela cargados de recuerdos de las personas a quien perteneces a quien he podido conocer o saludar personalmente.

diumenge, 12 d’abril del 2009

3r OBJECTIU / 3r OBJETIVO

Ja estic al dia!! aquest objectiu m'ha agradat molt més. Em feia molt de respecte lo de tallar els fils de la vainica però després de fer una petita prova tot va sortir de meravella. Ja hi he posat la cinta i fins i tot em feia una mica de pena tapar les barretes tan rectes que havia fet abans.
Estic molt contenta del resultat i gràcies a aquest Sal i a les seves organitzadores apendrem molts punts.

¡Ya estoy al día! este objetivo me ha gustado mucho más que el anterior. Me daba mucho respeto lo de cortar los hilos de la vainica pero despues de una pequeña prueba todo salió de maravilla. Ya he puesto la cinta, a pesar de que me daba un poco de pena tapar las barritas tan rectas que havía hecho.
Estoy muy contenta del resultado y gracias a este Sal y a sus organizadoras aprenderemos muchos puntos.

divendres, 10 d’abril del 2009

LLUNA / LUNA

Ahir em vaig despistar i no vaig posar la foto del "pols de fil". Aquí el teniu aquest mes hi ha una mica de tot : negre de les samarretes, cru del heirloom i colors pastelosos d'una cosa de bebés que us ensenyaré aviat.
Fins a la propera lluna.

Ayer me despisté y no puse la foto del "polvo de hilo". Aquí lo teneis este mes hay un poco de todo: negro de las camisetas, crudo del heirloom y colores pastelosos de una cosita de bebés que os enseñaré pronto.
Hasta la próxima luna.

dimecres, 8 d’abril del 2009

2on OBJECTIU HEIRLOOM / 2ºOBJETIVO HEIRLOOM

Aquí está la segona entrega del Sal Heirloom, aquest m'ha costat molt més. M'he desanimat bastant però al final em sembla que ho he solucionat bastant bé. Té errors.... si amplieu la foto podeu jugar a buscar-los. Hi ha punts més agraïts que uns altres però malgrat tot m'agrada com queda i com és la primera vegada que faig aquests punts crec que es normal que hi hagi errors. no?

Aquí está la segunda entrega del Sal Heirloom, esta me ha costado mucho más. Me he desanimado bastante pero al final parece que lo he solucionado bastante bien. Tiene errores... si ampliais la foto podreis jugar a buscarlos. Hay puntos más agradecidos que otros pero a pesar de todo me gusta como queda, y como es la primera vez que hago estos puntos creo que es normal que haya errores. ¿no?

diumenge, 5 d’abril del 2009

1rOBJECTIU SAL HEIRLOOM / 1ºOBJETIVO SAL HEIRLOOM

Ahir vaig posar-me amb la primera entrega del sal "Heirloom" organitzat per Aquí está la Sal a la columna de l'esquerra teniu l'enllaç. Vaig molt endarrerida però intentaré posar-me al dia durant aquests dies de Setmana Santa.

Ayer hice la primera entrega del sal "Heirloom" organizado por Aquí está la Sal, en la columna de la izquierda teneis el enlace. Voy muy atrasada pero intentaré ponerme al día durante estos días de Semana Santa.

Aquí és pot veure una part amb més detall. Es el primer cop que faig punts especials així que no sé que direu vosaltres però jo estic molt contenta amb el resultat.

Aquí se puede ver una parte con más detalle. Es la primera vez que hago puntos especiales así que no se que direis vosotras pero yo estoy muy contenta con el resultado.
s

dijous, 2 d’abril del 2009

¡¡¡¡¡QUE LINDO GATITO!!!!

El títol ho diu tot, m'agrada molt com ha quedat aquesta samarreta amb el gatet. Era per un regal d'aniversari d'una companya de classe de la meva filla que celebrava els 9 anys.
A la festa ha tingut molt éxit, així que pot ser que la torni a repetir.

El título lo dice todo, me gusta mucho como ha quedado esta camiseta con el gatito. Era para un regalo de cumpleaños de una compañera de clases de mi hija que cumplía 9 años.
En la fiesta ha tenido mucho éxito, así que puede ser que la vuelva a repetir.

dimecres, 1 d’abril del 2009

CAIXETA DE COSTURA / CAJITA DE COSTURA

Una altra caixeta de fusta feta amb decoupage amb motius de costura. En aquest cas era per regalar a la meva sogra. No em canso mai de fer caixetes....

Otra cajita de madera hecha en decoupage con motivos de costura. Esta era para regalar a mi suegra. No me canso nunca de hacer cajas....