divendres, 31 d’octubre del 2008

BONA CASTANYADA / FELIZ CASTAÑADA

Bona castanyada!!!! Com veieu jo ja tinc la meva carabassa encessa. Per dinar em menjat puré de carabassa i així ja l'hem pogut decorar. Era el primer cop que ho feia i la canalla estava entusiasmada.
La carabassa es de collita pròpia de l'hort del meu pare o sigui que encara té més mèrit.


¡¡¡¡Feliz Castañada!!! Como veis yo ya tengo mi calabaza encendida. Hoy hemos comido puré de calabaza y así ya la hemos podido decorar. Era la primera vez que lo hacía y las niñas estaban entusiasmadas.
La calabaza es de cosecha propia, del huerto de mi padre osea que todavía tiene más merito.

dijous, 30 d’octubre del 2008

¿TRUCO O TRATO?

Com m'agrada celebrar-ho tot a més de la típica castanyada amb panellets i castanyes, aquest any farem halloween. He fet aquestes bossetes amb feltre amb motius de halloween per a que les meves nenes guardin els seus dolços.
Em semblen divertides i elles estan encantades. Ultimament estic poc treballadora però molt creativa així que aquestes bossetes estan fetes sense patró amb dibuixos fets a mà per mí. Així que podem dir disseny by Pili.


Como me gusta celebrarlo todo además de la típica castañada con panellets y castañas, este año haremos halloween. He hecho estas bolsitas con fieltro con motivos de halloween para que mis niñas guarden sus golosinas.
Me parecen divertidas y ellas estan encantadas. Ultimamente estoy poco trabajadora pero muy creativa, así que estas bolsitas estan hechas sin patrón con dibujos hecho a mano por mí. Así que podemos decir: diseño by Pili.

diumenge, 19 d’octubre del 2008

SWAP DE NADAL / SWAP DE NAVIDAD

Noies no ho he pogut aguantar i m'he apuntat al swap de nadal que organitza Mª Eugenia del bloc el rincón de Paloma. Es tracta d'un intercanvi de materials i treballs. Hi haurà una llista i s'hauran d'enviar 10 coses d'aquesta llista més un treball o una cosa comprada, tan se val.
Al seu bloc trobareu les dates màximes per apuntar-se i fer l'enviament. El regal de la nostra amiga invisible no es podrà obrir fins el dia de Nadal (no sé si aguantaré).
Animeu-vos i apunteu-vos aquí.


Chicas no lo he podido aguantar y me he apuntado al swap de navidad que organiza MªEugenia del blog el rincón de Paloma. Se trata de un intercambio de materiales y trabajos. Habrá una lista y se tendrán que enviar 10 cosas de esta lista más un trabajo o una cosa comprada, tanto dá.
En su blog encontrareis las fechas máximas para apuntarse y hacer el envío. El regalo de nuestra amiga invisible no se podrá abrir hasta el día de Navidad ( no sé si aguantaré).
Animaros y apuntaros aquí.

divendres, 17 d’octubre del 2008

SAMARRETES PER LA TARDOR / CAMISETAS PARA EL OTOÑO

Ja estem a la tardor i ja toca renovar les samarretes, aquestes són de màniga llarga per regalar.
La de color fucsia porta el nom aplicat amb una robeta en tons rosa amb gallinetes i la de color teula porta dos animalets aplicats.
Ya estamos en otoño y toca renovar las camisetas, estas son de manga larga para regalar.
La de color fucsia lleva el nombre aplicado con una tela en tonos rosa con gallinitas y la de color teja lleva dos animalitos aplicados.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

EL PRIMER ENCARREC / MI PRIMER ENCARGO

Aquest és el meu primer encàrrec, un estoig com el que vaig fer per la Marta. Una bona amiga me'n va encarregar un per la seva filla.
M'ha fet molta il·lusió que algú a part d'interesar-se pels meus treballs estigui disposada a pagar per tenir-ne un. Espero que no sigui l'últim !!!
Esta fet amb el mateix estampat, hi he canviat el color de la cremallera i per guarnir-ho una mica més hi he posat un penjoll amb el mateix tó per ajudar a obrir.


Este es mi primer encargo, un estuche como el que hice para Marta. Una buena amiga me encargó uno para su hija.
Me ha hecho mucha ilusión de que alguien a parte de interesarse por mis trabajos esté dispuesta a pagar para tener uno. ¡espero que no sea el último!
Está hecho con el mismo estampado, le he cambiado el color de la cremallera y para adornarlo un poco más le he puesto un colgante con el mismo tono para ayudar a abrir.

dimecres, 1 d’octubre del 2008

PADRINA RAMONA

Avui 1 d'octubre fa 101 anys que va nèixer la meva padrina Ramona. Com no podia ser d'una altra manera aquesta tarda hem celebrat el privilegi de tenir-la entre nosaltres amb familiars i amics. Jo li he regalat aquest mini quilt dedicat exclusivament a ella, és disseny i idea original meva. Per aquest fet estic molt orgullosa del resultat de poder haber dut a terme la meva idea.


Hoy 1 de octubre hace 101 años que nació mi abuela Ramona. Como no podía ser de otra forma esta tarde hemos celebrado el privilegio de tenerla entre nosotros con familiares y amigos. Yo le he regalado este mini quilt dedicado exclusivamente a ella, es diseño e idea original mía. Por este motivo estoy muy orgullosa del resultado de poder haber llevado a cabo mi idea.



Aquí més aprop.

Aquí mas de cerca.