dilluns, 28 d’abril del 2008

NO PARIS DE COSIR / NO PARES DE COSER

Aquest és el llibre que li vaig comprar a la meva filla per Sant Jordi. Es tracta d'un llibre adressat a infants de 4 a 8 anys amb 14 projectes senzills desde una polsera, una samarreta, una bufanda, una bossa ... El vaig comprar a les botigues imaginarium i també el podeu trobar amb la versió en castellà.
A la meva filla li va agradar molt i ja està preparada per fer algún treballet.


Este es el libro que le compré a mi hija para San Jordi. Se trata de un libro dirigido a niós de 4 a 8 años con 14 proyectos sencillos desde una pulsera, una camiseta, una bufanda, un bolso... Lo compré en las tiendas imaginarium y también lo podéis encontrar en la versión en castellano.
A mi hija le gustó mucho y ya está lista para hacer algún trabajito.


ROSES / ROSAS

El dia de sant Jordi se'm va oblidar ensenyar-vos les roses que vaig fer l'any passat per aquestes dates a la classe de manualitats.
Son roses fetes amb porcellana rusa.

El dia de San Jordi se me olvidó enseñaros las rosas que hice el año pasado por estas fechas en clase de manualidades.
Son rosas hechas con porcelana rusa.


Una de color rosa.
Una de color rosa.

I una de color blau (ja que ara están de moda les de colors) i aquest cop amb l'espiga i tot també feta amb porcellana.

Y otra de color azul ( ya que ahora estan de moda las de colores) y esta vez con su espiga hecha también con porcelana.


dimarts, 22 d’abril del 2008

COR BRODADORA / CORAZÓN BORDADORA

Us ensenyo aquest gràfic gratuït que vaig fer la setmana passada, tenia ganes de fer punt de creu i amb aquest motiu sencillet em vaig entretenir unes estones. Si voleu el gràfic el trobareu aquí.
S'accepten propostes per donar-li una acabament a aquest brodat.

Os enseño este gráfico gratuíto que hice la semana pasada, tenia ganas de hacer punto de cruz y con este motivo sencillito passe unos buenos ratos. Si queréis el gráfico lo encontraréis aquí.
Se aceptan propuestas para darle un final a este trabajo.

diumenge, 20 d’abril del 2008

RATETA / RATITA

Per fí m'he decidit a provar de fer la rateta per guardar les dents quan cauen. Aquest cop he estat autodidacta ja que no tenia patrons ni tutorial per seguir els passos. Aquest és el resultat, trobo que queda millor amb fotografia que al natural. A veure si algú s'anima i ens fa un patró i un tutorial per a fer-ho com Déu mana, ja que en vec de molt xulos per tots els blocs.
De moment aquesta es la primera, suposo que en faré més ja que vec que la mestressa està prou contenta amb el resultat.

Por fín me he decidido a probar de hacer la ratita para guardar los dientes cuando caen. Esta vez he sido autodidacta ya que no tenía patrón ni tutorial para seguir los pasos. Este es el resultado, encuentro que queda mejor en foto que al natural. A ver si alguien se anima y nos hace un patrón y un tutorial para hacerlo como Dios manda, ya que veo unos ratones muy chulos por los blogs.
De momento esta es la primera, supongo que haré más ya que veo que la dueña está contenta con el resultado.

PUNTS DE LLIBRE / MARCAPAGINAS

Ja que s'atansa Sant Jordi, em fet amb les nenes aquests punts de llibre seguint els patrons de la revista Labores del Hogar del mes d'abril. Ens van semblar simpàtics i les nenes van passar una bona estona. Ja que les manualitats i els dibuixos els agraden molt.

Ya que se acerca San Jordi, he hecho con mis niñas estos marcapàginas siguiendo los patrones de la revista Labores del Hogar del mes de Abril . Nos parecieron simpáticos y las niñas pasaron un buen rato. Ya que las manualidades y los dibujos les gustan mucho.

dijous, 17 d’abril del 2008

CAIXA DE VI / CAJA DE VINO

Com ja us vaig dir fa uns dies, ara m'ha donat per les caixes de tota mena. Aquesta és reciclada. Es una caixa de fusta de ví d'aquelles que porten 3 ampolles.

Como ya os dije hace unos días, ahora me ha dado por las cajas de todo tipo. Esta es reciclada. Es una caja de madera de vino de esas que llevan 3 botellas.



L'he decorat amb cors en tons verds d'un tovalló de paper, la pintura plàstica del mateix color i una capa de vernís.

La he decorado con corazones en tonos verdes de una servilleta de papel, la pintura plástica del mismo color y una capa de barniz.



dimecres, 16 d’abril del 2008

GRACIES PEPI / GRACIAS PEPI

Aquest matí el carter ha vingut per partida doble. He rebut un sobre de la Pepi de Málaga. No la conec personalment, però és tan generosa que sempre comparteix patrons i idees amb tothom. Aquest cop m'ha enviat el patró del quilt de les banyistes i un drap de cuina per a que faci un davantal. Estic molt contenta i li estic molt agraïda. Se m'amontega la feina ja que cosa que veig al seu bloc cosa que m'agrada. Per part seva encara tinc que fer el gat del seu tutorial, el davantal i alguna banyista.
A veure si aviat puc ensenyar alguna cosa que amb tant intercanvi i tanta cosa començada no arribo enlloc.


Esta mañana el cartero ha venido por partida doble. He recibido un sobre de Pepi de Málaga. No la conozco personalmente, pero es tan generosa que siempre comparte patrones y ideas con todo el mundo. Esta vez me ha enviado el patrón del quilt de las bañistas y un trapo de cocina para que me haga un delantal. Estoy muy contenta y le estoy muy agradecida. Se me amontona la faena ya que cosa que veo en su blog cosa que me gusta. Por su parte todavía tengo que hacer el gato de su tutorial, el delantal y alguna bañista.
A ver si pronto puedo enseñar algo que con tanto intercambio y tanta cosa empezada no llego a ningún sitio.

INTERCANVI TILDA / INTERCAMBIO TILDA

Avui he rebut el cor Tilda de l'intercanvi organitzat per Glòria del bloc Lluna d'abril. Aquest cop el cor arriba de lluny, ve de mans de la Cecilia del bloc tejeamira.blogspot.com de Buenos Aires.
Així que malgrat que ha tardat ha estat molt ben rebut. Gràcies.


Hoy he recibido el corazón Tilda del intercambio organizado por Gloria del bloc Lluna de abril. Esta vez el corazón venía de lejos, llega de manos de Cecilia del blog tejeamira.blogspot.com de Buenos Aires. Así que a pesar de la tardanza ha estado muy bien recibido. Gracias.

dilluns, 14 d’abril del 2008

AGRAÏMENTS/ AGRADECIMIENTOS

Avui he trobat a la bústia aquesta targeta tan bonica que l'envien la Noel i la Sylvia per donar-me les gràcies per haber participat en l'intercanvi de pasqua. Crec que les que hauríen hagut de rebre la targeta eren elles que són les organitzadores. Es nota que els hi ha agradat l'experiencia perque ja en tenen un altre en marxa i jo encantada de tornar a participar.
GRACIES a totes dues.


Hoy he encontrado en el buzón esta targeta tan bonita que envian Noel y Sylvia para darme las gracias por haber participado en el intercambio de pascua. Creo que las que tendrían que recibir la targeta serían ellas que son las organizadoras. Se nota que les ha gustado la experiencia porque ya tienen otro intercambio en marcha y yo encantada de volver a participar.
GRACIAS a las dos.

dijous, 10 d’abril del 2008

CAIXETA DE COSTURA /CAJITA DE COSTURA

Ultimament m'ha donat per fer caixetes a la classe de manualitats. I ja em diuen " la de les caixes" quan es volen referir a mí. Jo encantada m'ho passo molt bé amb les caixetes i el decoupage.
Aquesta esta feta amb motius de costura i m'agrada molt el resultat.


Ultimamente me ha dado por hacer cajitas en la clase de manualidades. Y ya me dicen "la de las cajitas" cuando se quieren referir a mí. Yo encantada, me lo paso muy bien con las cajitas y el decoupage.
Esta está hecha con motivos de costura y me gusta mucho el resultado.


A l'interior de la tapa també hi vaig fer una mica de decoupage per a que no es vegués tan buida.

En el interior de la tapa también hice un poco de decoupag para que no se viera tan vacía.

dimarts, 8 d’abril del 2008

INTERCANVI ROSA/ INTERCAMBIO ROSA

A petició de Titi l'organitzadora de l'intercanvi, s'ha de fer un post comentant que t'agradaria rebre i els teus gustos.
M'agrada tot així que segur que encertaran. M'agrada el patch, el decoupage, les manualitats de tota mena, el punt de creu, el ninos i també tot el món Tilda.
Ja m'han asignat parella així que ja puc preparar el meu paquet en direcció a Méxic.


A petición de Titi la organizadora del intercambio, hay que hacer un post comentando que te gustaría recibir y tus gustos.
Me gusta todo así que seguro que acertarán. Me gusta el patch, el decoupage, las manualidades de todo tipo, el punto de cruz, los muñecos y también todo el mundo Tilda.
Ya me han asignado pareja así que ya puedo preparar mi paquete en dirección a Méjico.

dilluns, 7 d’abril del 2008

INTERCANVI "PRESUMEIX DE CIUTAT"/ INTERCAMBIO "PRESUME DE CIUDAD"

Us dono a conéixer l'últim intercanvi proposat per Noel y Sylvia que es titula " presumeix de ciutat". Es tracta d'enviar 3 postal de la teva ciutat, un treball de 15x15 en patchwork, punt de creu o redword i un producte típic de degustació.
Teniu temps d'apuntar-vos fins al 21 d'abril i l'enviament s'haurà de fer entre el 21 i el 28 de maig.
Si voleu informació més detallada mireu els seus blocs.

Os doy a conocer el último intercambio propuesto por Noel y Sylvia que se titula " presume de ciudad". Se trata de enviar 3 postales de tu ciudad, un trabajo de 15x15 en patchwork, punto de cruz o redwork y un producto típico de degustación.
Teneis tiempo de apuntaros hasta el 21 de abril y el envío se realizará entre el 21 y el 28 de mayo.
Si quereis información más detallada mirar en sus blogs.

dissabte, 5 d’abril del 2008

SAMARRETA KITTY /CAMISETA KITTY

Us ensenyo la meva primera samarreta aplicada amb festó a ma. M'agrada molt el resultat i a la propietaria també. Aquesta técnica la trobo molt relaxant i entretinguda.

Os enseño mi primera camiseta aplicada con festón a mano. Me gusta mucho el resultado y a su propietaria también. Esta técnica la encuentro muy relajante y entretenida.

dimecres, 2 d’abril del 2008

INTERCANVI DE PASQUA/ INTERCAMBIO DE PASCUA

Per fí puc publicar l'intercanvi de pasqua. El meu paquet ha estat l'últim en arribar i això que ho vaig enviar dins del termini establert, però correus ha fet que tardés 21 dies en arribar al seu destí. Casí el dono per perdut.
L'intercanvi estava organitzat pel bloc de la Noel i la Sylvia. La meva fillola era la Teresa Sako i ha rebut aquest coixinet tal com indicaven les bases de l'intercanvi i una caixa decorada amb decoupage amb motius de pasqua.

Por fín puedo publicar el intercambio de pascua. Mi paquete ha llegado el último y eso que lo envié dentro del plazo establecido, pero correos ha hecho que tardara 21 días en llegar a su destino. Casi lo doy por perdido.
El intercambio estaba organizado por el blog de Noel y el de Sylvia. Mi ahijada era Teresa Sako y ha recibido este cojín tal como indicaban las bases del intercambio y una caja decorada con decoupage con motivos de pascua.